WSPÓŁPRACA & O MNIE





O BLOGU

Blog Kto ugości moich gości powstał pod koniec 2014 r. Dokładnie 7 grudnia 2014 r. zamieszczony został pierwszy wpis - na Rybę po cygańsku :) Miał to być blog z przepisami na małe i duże okazje - Święta, urodziny, imieniny, imprezy i inne towarzyskie spotkania - wówczas głównie na takie okazje przygotowywałam coś smacznego i przed każdą z nich poszukiwałam ciekawych przepisów na przekąski, przystawki, dania gorące i ciasta. Bloga stworzyłam z myślą, aby zebrać takie przepisy w jednym miejscu - stąd jego nazwa.
Z czasem okazało się, że gotowanie i pieczenie wciągnęło mnie bez reszty - zaczęłam ciekawiej i smaczniej gotować również na co dzień, a efekty moich codziennych poczynań lądowały na blogu. 
Dziś znajdziecie na nim przepisy nie tylko dla gości - oprócz przekąsek, ciast i innych wypieków są też pomysły na śniadania (głównie placuszki, które moja córcia uwielbia) oraz obiady - nie tylko uroczyste, ale i takie proste, codzienne. 
Mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie :)


O MNIE

Mam na imię Ania. Od 2009 r. jestem szczęśliwą mężatką a od 2011 r. również mamą wspaniałej córeczki Natalki. Kiedy zamieszkałam "na swoim" poczułam, że budzi się we mnie pasja do gotowania i pieczenia. Obecnie z zaciekawieniem odkrywam nowe smaki, pozostając jednak wierną tradycyjnej polskiej kuchni. Robię przy tym co mogę, aby sprostać kulinarnym wymaganiom męża i córeczki i zaspokoić ich (ogromne) apetyty :) 





Jestem otwarta na różne propozycje współpracy, takie jak:

1. Umieszczanie przepisów tworzonych w oparciu o reklamowane produkty (przykład: Orzech)
2. Recenzje produktów (przykład: Primavika)
3. Recenzje książek kulinarnych.
4. Testowanie: produktów spożywczych, sprzętu agd.
5. Reklama w formie baneru na stronie.
6. Organizacja konkursów (przykład: konkurs współorganizowany z firmą Primavika)
 
Osoby i firmy zainteresowane współpracą proszę o kontakt: annakurzyna@op.pl 

Firmy, z którymi współpracuję lub współpracowałam:






















Brak komentarzy :

Prześlij komentarz